BUBBLE & BRUNCH OCH MIDDAG PÅ BERNS ASIATISKA

| Jennifer & Stina

Igår vid 5 tiden mötte vi upp Filippa och Hanna för att gå på Bubble and Brunch. Det är en dagsfest som hålls här i Stockholm några gånger om året. Denna gång kördes den på Bergmans innergård och wow vilket drag det var som alltid. Alla går verkligen loco på dessa dagsfester och det är så kul!

Som ni ser är det dansörer, annan underhållning och det strömmar dricka i överflöd. Man kan som ni säkert förstår aldrig ha en tråkig stud på Bubble and Brunch! Dagsfester kan ju vara det roligaste som finns, håller ni med?

När vi festat klart på Bergmans följde vi med några bekanta på en så kallad "mellanfest" vid Hummlegården, drack några glas rosé och höll igång så man inte skulle bli för trött innan vi tog en taxi till Berns.

På Berns träffade vi upp några vänner till oss för att äta deras omtalade asiatiska mat. Det var en riktig hit om du frågar oss, men hela sällskapet höll inte med. Gillar man sushi är Berns the place to go too.. Vi satt där i flera timmar och åt god mat, drack vin och njöt av den vackra tillvaron.

Innan vi gick över gatan för att äta efterrätt på Libanon Café. Vi beställde in lite olika efterrätter och sorben som ni ser på bilen var så god. Vid 1 tiden var vi alla trötta och kände oss nöjda med kvällen så det skiljdes vi av i varsin taxi.

Vi hade en riktig toppenlördag, men dagsfest Bergmans och en drömigt god asiatisk middag på Berns. Så härligt att vi kunde gå barbent dessutom, man måste passa på nu de sista dagarna av sommaren och mjöka ut den så mycket det bara går. Hade ni en bra lördag? Kram! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer