BOMB PÅ INSTAGRAM AV..

| Jennifer

Några bilder på kamerarullen från igår!

Godmorgon tänkte jag skriva men såg att klockan snart är halv 12 redan! Vaknade upp idag till en bomb på instagram av att det snöar hemma.. om jag blev avis? Ja faktiskt.. Hann ju inte med att komma någon snö innan jag flyttade till Italien. Här är det liksom 17 grader och vår/sol så känns ganska omöjligt att snön skulle ta sig hit. Men jag klagar inte på det vädret heller, men ni fattar, det hade varit mysigt med bara liiiiite snö.

Igår hade jag en mysig dag, hade föreläsning på förmiddagen. Vid 12 gjorde jag lunch (läs: värmde på rester) till mig och Stina, därefter gick vi ut på stan för att fota ett konstprojekt Stina håller på med och ta en kaffe. Det slutade med att vi satte oss på en restaurang vid Piazza Navona, beställde in en pizza och delade på och solade istället. Inte fy skam det heller! Idag har jag inga direkta planer, ska träna tabata här hemma, sen tänkte jag bege mig ut på en långpromenad i solen och lyssna på någon podd därefter blir det plugg-marathon resten av dagen.

/ Byxor HÄR // Tröja Gina Tricot // Håraccessoarer HÄR //

Och juste såhär såg jag ut i tisdags! Älskar att piffa upp en enkel outfit med accessoarer, som dessa fina spännen i håret.
Ha en fin dag! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229