BESÖK FRÅN AMSTERDAM & AVKLARAD KANDIDATUPPDATS

| Jennifer

Igår var en lycklig dag, en riktigt lycklig dag! Jag fick besked att jag klarade min kandadat och är godkänd. Tror helt ärligt jag aldrig varit så glad över ett besked som detta, eller jo när jag tog körkort typ. Det är så lättande iallafall, tänk att lilla jag liksom har en kandidat nu!

Passande nog fick jag en champange på jobbet för min chef tycker vi jobbat bra (hur gullig). Så den tog jag senare med mig hem till Mickan där jag och tjejerna drack bubbel och lagade hemmagjord pizza.

Bubbel! Och en bild på mig & mickan. Love that girl!! <3

När klockan började närma sig midnatt åkte vi till S1 för att möta upp Stina och co. Några vänner från Amsterdam är i Stockholm över helgen och hälsar på så självklart hade vi planerat in en dunderutgång. Vi började med några glas vin på S1 som sagt, sen drog vi vidare till Loum som är en ny klubb i Café Opera om jag förstod det rätt. Tyckte dock musiken sög, det var bara techno hela tiden så efter 30 min delade vi upp oss. Stina + Amsterdam killarna drog till Spy Bar medan jag och mina vänner tog en taxi till V. Där mötte vi upp ännu fler vänner vilket var sjukt kul. När klockan slog 3 kände vi oss inte färdig-festade så vi gick ner till Hells. Jag, Hampus & Mickan stannade typ till stängning innan vi åkte hem.

En bild på mig, Donny och Stina på S1 innan vi drog vidare!

Ni kan ju ana hur trött jag var imorse när klockan ringde. Har jobbat hela dagen så missade tyvärr partybrunchen med Starclub. Kom hem för någon halvtimme sedan och känner mig helt slut i kroppen. Ikväll ska jag bara ha myskväll med mig själv då killen är ute och festar. Btw hur frustrerande är det inte när man har omatchande party-scheman? haha.. Har iallafall köpt med min lite chips och cola zero på vägen hem så tror jag överlever. Puss på er! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Amelialund
Amelialund,
Hej fina du! hoppas din dag varit bra och att du får en toppen kväll <3
nouw.com/amelialund
Systrarnaq
Systrarnaq,
Hej! tack så mycket! Desamma på dig 😊
nouw.com/systrarnaq
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Stort grattis! 😊
nouw.com/amandaparkkinen
Systrarnaq
Systrarnaq,
JockeBlomgren
JockeBlomgren,
stort jäkla grattis!
nouw.com/jockeblomgren
Systrarnaq
Systrarnaq,
Tack så mycket!! 😃
nouw.com/systrarnaq
Daniella
,
Jättefin blogg tjejer! Får jag fråga hur ni kommer in på alla dessa stureplansställen? Haha, verkar omöjligt om man är under 23:(kram!!