BÄST KLÄDDA PÅ OSCARSGALAN

| Jennifer

Inatt gick Oscars Galan av stapeln, HÄR kan ni se alla vinnare i de olika kategorierna. Hörde ni förresten om missen när de skulle ropa upp vinnaren av "Årets film" och de läste upp fel vinnare? Måste vara så jobbigt att stå där uppe på scenen och inse efter en kort sekund att fel vinnare tillkännagivits. Awkward om något haha!

Till något annat betydligt roligare, alla fina klänningar! Det roligaste med såna här tillställningar är att kunna granska och utvärdera vad alla har haft på sig i efterhand. Jag har toppat mina 3 favoriter som jag tänkte dela med mig av..

1. Först ut har vi alla våras egna Alicia Vikander som klädde sig enkelt med stilfullt i en spetsig klänning från Louis Vuitton och nätta sandaletter.

2. Andra ut är Rooney Mara som på galan bar en benvit klänning med plisseringar i hållbara material, designad av H&M. Snyggt!

3. Och avslutningsvis coola Scarlett Johanson i en rosa klänning med skärp i midjan från Azzedine Alaïa. En riktig dröm!

Devote har publicerat en artikel där man får se fler kändisar och hur de klädde sig under Oscars Galan, tycker ni borde klicka er in och kika på den HÄR! Så kul att se alla fina klänningar och drömma sig bort för någon sekund. Så avslutar jag det här inlägget med en fin bild på mitt favorit kändispar, Justin Timberlake och Jessica Biel. Hur fina?! / Jennifer

Gillar

Kommentarer