AUTUMN TAG

| Stina

Vad shoppar du mest i höst? Mysiga polotröjor och nytt smink! Ska främst satsa på läppstift med snygga höstfärger.

Vad ser du fram emot i höst? Främst London nu i helgen, sen ser jag mycket fram emot mysiga hemmakvällar, sena biokvällar och mysiga förmiddags promenader.

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Min lite mörkare toning jag gjorde för någon månad sen har börjat gå ur, så tänkte springa till frisören och tona det igen! Trivdes att ha det lite mörkare såhär till hösten. Annars är det ingen större förändring än att byta lite färger på smink, nagellack osv.

Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten? Ett par snygga klackboots och en stor mysig halsduk!

Med vilka spenderar du en regnig höstdag med & vad gör ni? Med min fina syster eller mina underbara vänner. Tar en sovmorgon under stora mysiga duntäcken, äter en god frukost, strosa runt i ett mysigt shoppingcentrum, går på bio, äter på en fin restaurang och har sedan en riktig myskväll.

Favorit sminkprodukter inför hösten? Läppstift <>


Höstpyntar du ditt hem?
Inte mer än att ha extra mycket ljus som kan pigga upp det gråa!

Vad är det bästa samt sämsta med hösten? Det bästa är när de första löven faller ner och pryder marken med dess underbara orange/röda färg. Sämst är väl att det blir så attans kallt och mörkt på morgonen! Är verkligen känslig mot kyla.

Exakt ett år sedan när löven precis ändrat färg, tycker verkligen jag ser så himla liten ut!

Kommer du klä ut dig till Halloween? Ja, vet inte om jag kommer göra det privat, men vet iallafall att vi ska klä ut oss på jobbet. Så himla kul!

Favorit nagellack i höst? Beige/Brunt, Rött, Mörkrött, Lila, Svart.

Dricker du något speciellt i höst? Eftersom jag är en riktig te fantast så lär det ju absolut bli en del te för min del!

Lista lånad av Tove, som lånade av Bianca osv.. Haha! Kram / Stina

Gillar

Kommentarer