AUTUMN TAG

| Stina

Bästa skönhetsprodukten? Helt klart brun utan sol eller torrschampoo, vill känna mig brun och fräsch och på något konstigt sätt blir alltid mitt hår extra smutsigt på hösten haha!


Vilken färg har du helst på naglarna? Mörka eller beiga färger. Jag gillar alltid att ha relativt neutrala naglar så jag kan matcha kläder på ett snyggt sätt utan att det blir fel. Svarta och mörkbeige är nog favoriterna!


Favorithöstplagg? Min underbara stora gråa halsduk från Acne! Jah har väldigt lätt för att frysa, och främst om händerna, så håller för tillfället utkik efter ett par nya handskar. Har ni några tips?


Favoritfärg på plagg? Är väl lika tråkig som alla andra som säger svart, för det mesta går det ju i mörka toner på hösten. Grått är dock en av mina absoluta favvofärger när det kommer till kläder, speciellt på jeans.


Vad är bäst med hösten?
Alla fina löv i olika nyanser som ligger på marken! Även att man kan släppa sommaren bakom sig och få komma in i ett litet mysmode. Allt roligt är nu framför en och man kan bara blicka framåt.. Det gillar jag!


Vad är sämst med hösten?

Att det blir så mörkt på kvällarna.. Jag går verkligen ALDRIG ute ensam när det är mörkt, och jag känner mig väldigt låst just på hösten då det blir mörkt så tidigt. Tyvärr vågar jag ej chansa och gå ensam. Så hemskt att man ska behöva tänka så som tjej!!


Godaste drycken?
Te. Svart te, utan mjölk och socker, i stora stora mängder! Kan aldrig få nog!


Favoritserie?

Håller på och kollar klart på Narcos säsong 2 för tillfället! Älskar den serien. Annars är jag mer för dokumentärer.


Ska du iväg på någon höstresa?
Kom omsagt nyligen hem från Bryssel och Amsterdam, men drar till London nästa vecka med min kompis Hanna! Annars har jag inga mer resor planerade under hösten men sen bär det av till varmare ställen efter nyår!


Vad lyssnar du helst på en regnig dag?
Regn för mig är bland det mysigaste som finns... Så någon mysig feel good lista! :)

Slutet av Oktober förra året åkte jag och Jennifer till London över en weekend.. Snart är jag där igen! Kram / Stina

Gillar

Kommentarer