ATT HA EN SYSTER

| Stina

Jag är så himla lycklig lottad som har Jennifer i mitt liv. Min syster men även min bästa vän. Vi umgås ofta, bråkar ofta och skrattar ofta tillsammans. Att ha en syster är både underbart men även mycket krävande. Det är jobbigt att ha en bästa vän som man älskar så mycket så man till och med kan störa sig på människan så mycket att vi vissa dagar inte ens kan umgås.

Det är både på gott och ont att vi har bloggen tillsammans. Genom bloggen har våran relation utvecklas så mycket, och vi känner varandra på ett helt annat sätt idag än vi gjorde innan. Vi kan genom bloggen lyfta och hjälpa varandra, och de dagar Jennifer inte mår bra kan jag sköta jobbet. Men det är också jobbigt, riktigt jobbigt och slitigt. De dagar vi bråkar så mycket att vi inte ens kan sitta i samma rum, och man fortfarande ska försöka driva en blogg tillsammans i glatt humör och låtsas att vi är två glada systrar, är det jobbigt. Vi visar ej denna sida i bloggen vilket ibland kan vara oerhört krävande. För ibland är jag så sur på Jennifer att jag till och med har tankar på att lägga ner bloggen, och tvärt om.

Ni som har syskon känner säkert igen er i syskonbråk och hur det kan vara att bråka med ett syskon. Det finns perioder då det är jättebra, och sen finns det perioder då man bråkar flera gånger om dagen. Man vet är att man alltid kommer komma tillbaka till varandra oavsett vad och det är lite "farligt" då man kan bråka/säga/göra saker mot sitt syskon som är alldeles för taskigt. Jag och Jennifer har alltid varit bråkiga av oss hemma och jag är imponerad hur våra föräldrar har stått ut med alla våra töntiga bråk om framförallt kläder.

Jag vet att vi inte är ensamma om detta och jag tycker det är viktigt att vi kan dela med oss om saker som dessa då jag tror att många av er bloggläsare kan relatera. Många har vi syskon. Vissa avskyr sina syskon varje dag, vissa lite mer sällan och vissa nästan aldrig. Men ta inte varandra för givet! Syskon är det bästa som finns, och jag vet inte vad jag skulle göra utan min underbara och älskade syster.
Min förebild.

Gillar

Kommentarer