ÅRSRESUME DEL 3

| Jennifer

Så har vi kommit fram till sista delen i min lilla årsresumé, och vi fortsätter med oktober!

.. Sommaren övergick till höst, och det bjöds på en hel del fina höstdagar med sol! Här när jag var på en pw på Djurgården, hur fina var inte träden men all färger?

Social Media Party höll rum första helgen i Oktober, jag & Stina hängde där någon timme under dagen med resten av Devote-bloggarna!

Sen smet vi iväg för att göra något viktigt, nämligen köpa den här lilla älskligen!! Så nöjd med det köpet. <>

Sen var det dags för Social Media Gala på K-märkt, vilket var så kul och bra uppstyrt! Efter en kväll med trerättersmiddag och mingel med underbara bloggare fortsatte vi kvällen på V och Hells! Det blev en sen kväll med andra ord..

Morgonen efter åkte jag tillsammans med Angelica och Stina till Bryssel, minns att jag fortfarande var full när vi bordade på planet haha! Fram kom vi iallafall och spenderade några underbara dagar i Bryssel. Sån fin och sevärd stad, dessutom bättre nattliv än vad man kanske tror!

Efter Bryssel åkte vi till Amsterdam, ett ställe jag aldrig varit på men alltid velat åka till. Vi hade så sjukt kul och jag har minnen för livet därifrån, Vi var b.la med i en razzia, det sjukaste jag varit med om. Amsterdam fångade mitt hjärta hehe.

Efter 10 dagar på resande fot återvände vi till Stockholm. Jag och Stina blev inbjudna till Idolfinalen av Universial. Ingen av oss var inte insatt i programmet men efter att sett alla uppträda hejade vi Liam. Så duktig och värd att vinna!

Gick på ett mysigt julevent med Rituals i slutet av Oktober, det fick mig verkligen att längta efter julen!

Åkte på en Weekend till London, vi shoppade massa, såg Big Ben som alltid, festade och bara hade det allmänt bra!

Hann även med att äta godaste sushin i London på min favoritrestaurang Sushi Samba!

Det sista jag gjorde i oktober var att åka till världens finaste stad, Paris. Där åt jag pasta, drack rödvin och turistade vid Eiffeltornet.

Jag var på ett mysigt event hemma hos Gisela med Hviska smycken!

Fotade lite vardagsoutfits med Malin, vi har blivit dåliga på det på senaste. Skärpning!

Spenderade ett dygn i Uppsala med mina tjejer, vi firade Evelyn som fyllde 22 år med utgång på Stocken.

Jag och Stina började lite smått med youtube!

Besökte Isbaren här i Stockholm bland annat med min vän Elin. Det var en riktig upplevelse, har ni inte varit här måste ni gå dit.

Provade på Urban Ride för första gången, döjobbigt men samtidigt kul. Riktigt bra träning!

Sen bestod November mest av plugg & fest, sista dagen i månaden tog jag flyget till Paris för att hänga där några dagar. Vårat hotell var drömigt fint, Hotell Plaza Athenee, där Sex and the City spelas in.

Åkte ju till Paris sista November så var även där fyra dagar i decmeber, BÄSTA staden!!

Kom igång med träningen lite mer, har ju varit lite slarvig under hösten och istället prioriterat resor & fest!

Skrev en hemtenta i en vecka om politik, när jag äntligen var klar firade jag med ett dygn i London. Drack de godaste drinkarna jag någonsin testat, smakade godis-tuggummi.

Julen närmade sig och trots att jag inte hade så mycket julkänslor i år var det ändå mysigt, en dag var vi bjudna till Vass på lite julfika.

I November kom snön kaosartat, men sen i Decmeber försvann den och såg inte skymten av snö på hela månaden.. Skönt det ändå, då kunde man gå runt i klackskor utan att halka ihjäl! ;)

Helt plötsligt var det julafton och den firade jag hemma med hela släkten. Julfirandet fortsatte även i mellandagarna och efter det var det dags att fira in det nya året.

Det var mitt 2016, och vilket år jag har haft ändå. Det har varit några dalar men även många toppar i livet. Jag tror att allt som hänt har hänt av en anledning. Och att jag idag står här ensam men starkare än någonsin bevisar exakt det. Det jag är mest glad över detta år är att jag fått chansen att åka utomlands en hel del, och jag hoppas det blir lika mycket resande 2017. Att resa är ju verkligen livet. Sen är jag även glad över alla nära och kära jag fått spendera så många härliga ögonblick med, och sist men inte minst är jag tacksam för alla nya bekantskapskretsar jag slutit 2016. Allt som allt vill jag summera 2016 som ett grymt åt, men 2017 ska bli bättre! <3>/ Jennifer

Årsresume del 1 & 2 finns HÄR och HÄR!

Gillar

Kommentarer