ÅRSRESUME DEL 2

| Jennifer

Jag gjorde ju en årsresume del 1 (här!) för några dagar sedan och tänkte att jag skulle göra del 2 av året nu, först ut har vi månad juli..

Jag hängde mycket i Stockholm som bjöd på kanonväder, blev en del dagar med bad på reimersholme med vänner

Tog båten ut till Utö där min vän sommarjobbade, vi hade några härliga dygn i skärgården med fest på bakfickan, klipphäng och lyckades även ta mitt första dopp i Sverige för året.

Återvände till Stockholm där det blev många aw's på mysiga uteserveringar, bilden är tagen från ett av mina mitt favvoställe - Hallwylska palatset!

Gick klädd i sommarkläder.. Åh nu när jag såg den här bilden saknade jag sommaren en aning.

Åt ännu mer hamburgare haha.. Här provade jag på Usine 38 med min vän Elin för första gången.

Levde i mina Levi's shorts, här precis innan vi skulle iväg och bada massa vänner på Drottningholm. Minns att det regnade i hela Stockholm den dagen men inte just där vi var, haha ibland ska man ha tur!

Åt många mysiga sommarmiddagar både med familj och vänner på vår veranda!

Och så blev det ännu mer aw's! Hängde mycket i Stockholm och skärgården i Juli, vilket jag är superglad för. Man ska passa på att njuta av Sverige när det levererar!

Och så är vi framme i första helgen i Augusti och en av höjdpunkterna på hela året, Weekend Festival. Jag gick med Stina, Fredrika och Felicia. Och jäklar va kul vi hade!

Åkte ut en snabbvända till landet igen.. Haha ni märker ju att jag älskar att hänga där!

Minns den här lunchen så väl, det var precis innan jag och Stina skulle provspela för en roll vi blivit förfrågade om. Vi båda var så nervösa innan provspelningen så vi beställde in varsitt glas vitt för att lugna nerverna haha!

Åkte till Barcelona i 2 veckor med världens bästa vänner. Vi åt tapas i mängder, festade långt in på morgonen, solade och badade på dagarna och bara levde livet till fullo. Exakt en sån resa jag behövde just där och då!

Jag kom hem igen och verkligheten kom ikapp mig, det tog slut mellan mig och Jonatan. Vi hade varit tillsammans i 4 år så självklart var det en jobbig period och jag var livrädd för att vara själv.

Det blev många middagar ute och sena nätter på krogen, kanske låter töntigt men det var mitt sätt att börja må bra igen.

Livet började sakta med säkert vända, jag och Stina fick rollerna till tv-serien som vi provspelade till tidigare i Augusti. Här var vi glada efter första inspelningsdagen!

Stockholm fashion week gick av stapeln, här var vi på visning för Hannah och Amandas märke Daisy Grace!

Det var fortfarande sommarvärme och man kunde gå runt i klänning!

Det blev några lunchar i eftermiddagssolen på Strandvägen 1!

Min älskade katt avlivades, har aldrig varit så ledsen som då. Hela min värld fall samman. Usch det var verkligen en jobbig period i livet.

Underhöll mig med att träffa mycket vänner och det blev en hel del brunchande, här provade vi på Greays Spoons nya restaurang vid Odenplan.

Var på ett av de bästa eventen jag någonsin varit på. Lyko hade bjudit in några bloggare för att berätta om deras nya satsning. Det bästa av allt var att vi alla fick ta varsin påse och fylla med alla sminkprodukter du någonsin kan tänka dig, dröm!

Klädde mig tydligen mycket i grått!

Och så blev det ännu mer utekvällar, här bilder från en skojig utgång med Bianca, Stina och Tove i slutet av September.

Del 3 kommer upp imorgon. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer