ÄNTLIGEN SOL, JULEVENT, NY MOBIL & FREDAGSBUD

Haha jag måste ju slagit något slags rekord i oklaraste rubriken so far 2019..
Men tänkte visa er lite bilder från veckan!

I tisdags var det sol och som man längtat, eller vad säger ni? Det hade snöat under natten också så hela Stockholm var crispigt och fint. Jag mötte upp Filippa, tog en promenad och fotade lite på förmiddagen.

Efter det promenerade jag hela vägen från Östermalm hem till Söder. Okej det är inte så långt egentligen men de var väldigt kallt.. kunde dock inte låta bli, är det sol en dag får man ju typ passa på att vara ute så mycket man kan!

// Jacka HÄR // Polo HÄR mysigaste och inte alls stickig!! //

I onsdags bjöd Polhem in till ett mysigt julevent på deras kontor. Vi gjorde julkransar, drack glögg och fick julklappar. Hur trevligt?

Och här har ni kontorets hund. Har ni någonsin sett något så sött? Hon stod och tiggde lussebullar hela eftermiddagen haha!

Efter jag varit hos Polhem gick jag bara tvärs över gatan till Miss Clara där fina Astrid hade en vernissage för hennes konst. Hon har en sån talang, älskar alla hennes målningar! Var flera vänner där så det slutade med att vi hängde kvar i säkert två timmar innan våra magar började kurra.

Då gick jag, Jossan och Fredrika till Brasseri Gordot. Ett supermysigt ställe om ni vill äta eller ta en drink i mysig miljö. Vi åt mest småplock och drack gott.

Josgos och jag!

Efter Gordot vandrade vi ner till Riche där vi skulle möta upp några killkompisar till mig. Det ena ledde till der andra och plötsligt började det beställas in hotshot efter hotshot. Blev en liten spontan utgång som slutade på Spy. Sånna kvällar är alltid de roligaste!

Hur mycket gillar man inte dessa då? Jossan och Fredrika! <3

Har hunnit skaffa ny mobil också då min förra slutade fungera med touch. Kameran är ju helt sjukt mycket bättre, den liksom ljusar upp hela omgivningen? Har inte använt någon redigering på den här bilden och i verkligheten var det mycket mörkare!

Idag när jag kom hem från ett seminarie i skolan stod dessa två utomordentligt trevliga bud utanför dörren och väntade på mig. Ena från Quorn som släppt lite vegetariska nyeheter till julbordet och andra från GraafLedin & Monteliz med champange, annat smått och gott och ett julfodral för att kyla bubblet. SÅ trevligt!


Nu fick jag precis ett meddelande från Stina om att hon äntligen landat i Sverige, woooho! Ikväll blir det tacos och bubbel hemma hos mamma med familjen för att fira att hon är hemma. Sen ska jag möta upp några tjejkompisar och ta en drink på stan! Puss / Jennifer

Gillar

Kommentarer

merelleyakoub
merelleyakoub,
beattriicee
beattriicee,
Underbart att få in lite sol! 😍
nouw.com/beattriicee