ANSWERS / QUESTIONS

| Frågor/Svar

Vilken storlek har du på jackan? Vill verkligen veta för den är så snygg!! Kram
Vi har storlek M i vår svarta pälsjacka från Shein, dock är den lite kort men tycker egentligen bara det är snyggt. Kram!

Hej Jennifer och Stina! Har läst er blogg i många år nu och tycker den är grym! Men det känns som om den på senare tid som den har blivit lite opersonlig, lite välpolerad eller vad man säger! Det är inget ni behöver lyssna på, men det är roligare att läsa om den är mer er och personlig! :)
Hej på dig! Tack för fin feedback, det är absolut något vi ska ta åt oss och försöka förbättra. Vi förstår faktiskt exakt vad du menar och det känns tråkigt att det gått ut över bloggen. Vi ska försöka vara mer oss själva framöver och skriva om ämnen som berör oss då vi märker att ni tycker det är kul. Självklart kommer vi ju fortsätta med outfits och kläder då vi älskar det men försöka ha en härlig blandning av allt för att få den bästa möjliga versionen av vår blogg som möjligt. Kram på dig!


Finns denna att beställa någonstans? Skulle verkligen vilja ge bort en till min syster! :)
Gå in på deras facebook sida HÄR för att komma i kontakt med tjejerna som säljer boken. Sen som svar på en annan fråga är vi inte exakt säkra på hur mycket boken kostar. Vi tror det ligger runt 100-200 kr. Kram!

Intressant, hur var sminket? tråkigt att du blivit av med ditt!
Det var jättebra och absolut min nya countor-favorit! Tänkte göra en jämförelse mellan Anastasias countout kit och mitt nya från too faced i nästa vecka!

Hej! Så som jag förstått det har ni snapchat båda två men privata. Ni skulle inte vilja öppna upp dom? Skulle va kul att följa er i vardagen!
Hej! Exakt vi har båda två haft snapchat en bra dag men alltid haft våra konton privata. Vi har fått en del förfrågningar om att öpnna upp dem så nu gör vi det. In och följ våra snapchats vi heter @tajtzor och @jennhooe !! Och ja, vi vet namnen haha.. Till vårt försvar gjorde våra konton först på driv för att kommunicera med våra vänner haha!

Gillar

Kommentarer