ANG. VIDRIGA KILLAR

| Stina

Hej tjejer! Vill börja med att säga att jag följer er blogg dagligen och gjort nu sen många år tillbaka, ni är så grymma och fina!
Men de jag ville få sagt var att jag såg Stinas story om att en kille antafsade sig, så kunde inte låta bli att inte höra av mig. Ville skicka lite styrke kramar till dig Stina! Har själv varit med om det (och så sjukt många andra tjejer) så vet hur det känns tyvärr. Det är han som är smuts!! Kramar

Fick denna fina kommentar och blev lite extra varm i kroppen denna regniga och tråkiga söndag. Blir så glad att folk runt om kring är så godhjärtade och bryr sig om varandra i denna (väldigt ofta) vidriga värld. För er som inte följer mig på Snapchat (tajtzor för er som vill adda) så var det en kille på en nattklubb i Barcelona som hoppade på mig. Vi var på en populär nattklubb i Barcelona och skulle röra oss igenom VIP området för att gå ut på toa, när en kille som satt vid ett bord vi passerade hoppade upp, tog sin hand in under min klänning och greppade tag i mig hårt. Blev helt i chock och i vanliga fall har jag haft som reflex att slå till killar som har tagot mig på rumpan eller liknande, men jag liksom skämdes. Blev gråtfärdig skällde ut honom, varav han och hans vänner står och skrattar. Tyvärr gick jag bara där ifrån men jag önskar att jag hade sagt till en vakt eller minst sagt slagit till honom för att få ut min i ilska. Blev rätt ledsen och kände enbart för att gå hem den kvällen. Det som stör mig är att JAG var den som fick gå hem den kvällen medan han stod kvar på den där klubben och säkert betedde sig som en skit mot massa andra tjejer. Vill aldrig igen låta svin som honom få kontrollera mitt eller någon annan tjejs liv.

Tack för att du hörde av dig! <3 Kram

Gillar

Kommentarer