ALLT OM IBIZA

| Stina

SHIT vilken resa! Som ni vet innan så berätta jag att vi bokade flygbiljetter till Ibiza när vi var på Mallis. Vi bokade biljetter på tisdagen och planet gick på onsdagen. Vi hade inget hotell bokat utan enbart flygbiljetter (en riktigt vild chansning men vi hade hört att Ibiza var ett riktigt nice party ställe, vilket också var sant, och hade planen att vi skulle gå av flyget och festa tills vi flög hem nästa morgon). Vi begav oss till Mallorcas flygplats på onsdagseftermiddagen lagom nervösa hur de närmaste 12h på Ibiza skulle gå. Helt ärligt hade vi ju så himla höga förväntningar, och jag kan med handen på hjärtat säga att de överträffades!

Vi landade på Ibiza runt klockan 8 och satte oss direkt i en taxi. Vi hade fått lista av Filippas vän till ett ställe som heter Ushuaia. Vi kom dit och hade som tur var en VIP lista som tog oss till ett mer avgränsat område på stället. Hela stället var liksom som en festival, med en stor scen och publik, fast med en pool i mitten och sen det lite mer lugnare VIP området. Jag kan ju säga att vi var lite lost när vi kom dit och bestämde oss rätt snabbt för att hänga i baren tills det hela drog igång. Och wow, Ibiza är dyrt, vi blev övligt chockade när vi skulle betala våra drinkar som nästan var trippla priset än i Sverige. Hurusom, det var en del DJ's som spelade innan huvudakten Steve Aoki kom upp på scen.

Det började mörkna och Steve gick upp på scen. Ett jättetrevligt killgäng började prata med mig och bad mig ta med mina tjejkompisar för att festa med dom. Alla de va DJ's som hade spelat innan Steve på självaste stället, och sedan var deras manager med. Alla var verkligen så himla härliga och trevliga och vi dansade och sjöng innan vi fick gå backstage till Steves egna efterfest. Kvällen började med andra ord riktigt bra och vi dansade hela natten lång innan vi drog med dom till deras hotellrum och åt massa mat för att återhämta oss. Resten av kvällen fortsatte minst lika bra och vi festade på en underbar takterass och besökte stranden i soluppgången innan vi begav oss till flygplatsen med klackarna i handen tillbaka till Mallorca.


Jag måste verkligen rekommendera alla partyglada människor att besöka Ibiza en gång i sitt liv, för det var verkligen något utöver det vanliga! Jag längtar tills nästa gång jag får besöka denna sjuka ö igen! Kram / Stina

Gillar

Kommentarer