A / Q

| Frågor/Svar

Har ni några husdjur?
Ja vi har världens bästa katt, Hobbis!

Vilken storlek har du i dom?
Jag har storlek 26/34 i dessa jeans!
Var går/gick ni på för program på gymnasiet? Varför och hur var det?
Stina går Jensen Norra och Jennifer gick Frans Schartua. Vi båda läser/läste ekomoni programmet. Det är båda bra skolor. Skulle absolut rekommendera Jensen Norra om ni vill gå i en bra skola i stan. Tyvärr finns inte Frans Schartua kvar!

Hej jennifer vad är det du läser till?
Jag läser just nu på Södertörns högskola till Miljövetare men inriktig för ett hållbart samhälle. I framtiden ska jag hålla på med kläder ur en miljöaspekt. Har skrivit mer om min skola, mina val osv HÄR!

Ska du köpa en studentmössa? Varifrån i så fall och hur ska den se ut? :)
Ja det ska jag! Har inte köpt någon än men det kommer antagligen bli genom skolan. Har för mig att Abc är de som säljer studentmössor. Designen på min mössa ska vara enkel, det föredrar jag. Mitt namn och sen kanske vilken linje/utgångsår.


Åh vad fint! Jag är naturligt blond nu men funderar på att göra det mer askblont som dig, vet dock inte om jag passar i det men är så trött på de gula tonerna håret lätt får. Trivs du bra i färgen? Tror du alla blonda passar i den? Kram!
Jag var exakt som du trött på de gula tonerna håret lätt kan få när detär slitet och framförallt på höst och vintern. Jag gick till Gabbi för att slinga min utväxt och lägga i en askig toning i håret, vilket gav så grymma resultat! Om du är naturligt blond så behöver du nog bara lägga i en toning. Tycker det är mycket finare med lite askigare toner än gula, så jag trivs till 100 procent. Vill ni ha hjälp och rådgivning är det bara att vända er till experterna på bangerhead. Hälsa från oss! Kram på dig!

Gillar

Kommentarer