5 BEKÄNNELSER OM MIG

| uncategorized

- Att spendera pengar är något jag alltid har varit bra på. Mina föräldrar har alltid beskrivit det som "Stina har härdsmälta i fickorna". Senaste när jag och Hanna var i London lyckades jag spendera 15 000 kronor på 2 dagar, på vad vet jag inte. Säkert massa skitsaker (okej förutom mat, mat är underbart), och förutom min nya vinterjacka då. Ibland ger det mig lite småångest att jag spenderar så mycket, men samtidigt jobbar jag 7 dagar (365 dagar om året) och unna sig är något jag tycker är oerhört viktigt, annars känns det onödigt att jobba så mycket.


- Jag har verkligen sjukt dåligt morgonhumör. Tycker lite synd om Björn som måste trippa på tårna varje morgon för att försöka undvika att få mig bli irriterad. Kan vara minsta lilla sak, som att han lägger sitt ben på mitt när jag exakt samma sekund bestämt mig för att hoppa upp ur sängen och tycker att det hindrar mig från att gå upp.. Blir som en bortskämd liten skitunge; enbart nöjd om jag möts av goda nyheter!


- Jag har träffat en kille i 9 månader som heter Björn. Vi träffades i Februari, blev tillsammans i Maj, gjorde slut i Juli och hittade sedan tillbaka efter 1 månad. Han är underbar, rolig, lång, charmig, konstig, snygg och godhjärtad. Vi tjafsar mycket men pussas alltid en sekund efter. Utan honom hade jag behövt åka oerhört mycket kommunalt (alltid ständigt diskussion om att jag tvingar honom att skjutsa mig för jag är för lat för att åka kommunalt).


- Jag håller just nu på och kollar efter bra kliniker att göra skönhetsbehandlingar på. (Någon som har tips). Det som jag har mest komplex över på min kropp är mitt ärr från min navelpiercing. Jag tog piercingen när jag var så sjukt smal (dvs 0% fett på kroppen och magrutor) så ärret blev på något sätt som ett väldigt synligt hål. Vill nu ta bry detta hål som är mitt över min navel mitt på magen. Vill så gärna gå tillbaka i tiden och säga till Stina 14 år att börja tänka. Trodde ju helt seriöst att jag skulle vilja ha navelpiercing hela livet??


- Att bli skådespelare är min största dröm. Mitt första filmjobb gjordes i höst när jag och Jennifer fick förfrågan om att delta i en serie som heter Finaste Familjen, går på TV4 efter Let's Dance. Efter vi hade gått och provspelat fick jag boka in några inspelningsdagar och träna manus vilket var något helt nytt. Att stå framför ett team på 30 pers som ska filma en med erfarna och välkända skådespelare kan jag säga var lagom nervöst!! Jag älskar nervösa moment, och även fast jag inte hade någon omfattande roll i serien så var det en kul upplevelse. Absolut något jag hade velat pröva på igen! Tänk känslan att vara en känd skådespelare och spela in en riktigt bra film alla måste se, så människor man ogillar (till exempel ett ex eller de misslyckade människorna som mobbade en när man var liten) tvingas sitta och kolla på en i 2 timmar... Den känslan hade jag älskat!


Nu är jag dålig på att redigera, men någon metod så det fula ärret försvinner så skulle jag bli superglad. Någon som vet om det ens går?? Kram / Stina

Gillar

Kommentarer