24 TIMMAR I UPPSALA

| Jennifer

Igår på eftermiddagen mötte jag upp Hanna, Hanna, Danielle och Mickan på T-centralen. Därifrån tog vi tåget till Uppsala, på stationen stod resten av tjejerna och väntade in oss. Vi skulle nämligen fira Evelyn som fyllde 22 tidigare i veckan. Vi gick förbi systemet för att köpa dricka och sen köpte vi med oss massa sushi hem som vi åt på mattan i Nathalies studentlägenhet. Mysfaktor deluxe! Alla pluggar på olika håll nuförtiden, så därför blir det extra kul när vi äntligen prickar in ett datum och ses allihopa! Ni kan ju gissa hur mycket vi hade att snacka igenom liksom. Jag är riktigt lyckligt lottad som har så fina människor i mitt liv.

Några glas senare, uppiffade av sminket och mycket tjej-snack senare gick vi till Stocken som är en nation som ligger i Uppsala. Jag har aldrig varit på en nation tidigare vilket är lite skumt med tanke på att jag snart pluggat på högskola i 2 år, men Stockholm har ju verkligen inte samma studentliv som Uppsala, Lund osv. Det var riktigt kul iallafall, kanske lite för kul, tog för många shotar och det slutade med att jag bara mådde dåligt och tog en taxi hem med Mickan och Nathalie redan vid 12. Då hade vi ioförsig hållit i gång sedan 6 så jag kände mig ändå rätt klart.

Idag vaknade jag upp med världens bakfylla, brukar aldrig bli bakfull men oj va dåligt jag mådde idag. Vi kom upp tillslut och gick till Stocken igen där vi träffade upp resten av tjejerna för att luncha. Sen satt vi där och gossipade om föregående kväll innan det var dags för mig att ta tåget hem. Sen jag kom hem till Stockholm har jag inte gjort många knop, legat i sängen och kollat på youtube.. haha! Jag hade egentligen planerat att gå ut idag men jag mår fortfarande sådär så stannar inne ikväll istället. PUSS! / Jennifer

Gillar

Kommentarer