5 BEKÄNNELSER OM MIG

| Stina

Jag spillde kladdkakssmet när jag bakade över hela min dator i förrgår så nu kan jag knappt skriva för hela tangentbordet liksom typ knastrar av allt socker. Åt upp hela kladdkakan själv och nu känner jag för att erkänna lite saker om mig som ni kanske inte visste... Så här kommer 5 bekännelser om mig:

- Jag har verkligen fobi för att prata i telefon. Svarar helst inte och om någon ringer mig utan att ha berättat att den ska det så kan jag strunta i att svara. Min telefonsvarare lyder till och med "Hej du har kommit till Stinas telefon, lämna inget meddelande för jag kommer inte lyssna". Hade verkligen aldrig kunnat jobba som telefonförsäljare!

- Jag är den värsta tidsoptimisten som finns, även fast jag sällan kommer sent, så åker jag alltid hemifrån allt för sent. På något vis klarar jag mig dock vilket jag än idag tycker är ett mysterium. Borde ha missat så många lektioner i skolan, flyg avgångar och möten egentligen.

- Har sjukt dålig koll på min ekonomi, vilket är något jag försöker jobba på. Slösar verkligen för mycket pengar på saker jag inte vet är, tror alltid jag blivit lurad när jag kikar på bankkontot men sen när jag räknar ut det så stämmer det. Ett nyårslöfte var att bli hårdare på de små utgifterna för om man inte är det så spelar inte de stora inkomsterna roll!

- Jag är väldigt stökig av mig. hänger lite ihop med att jag är ute i sista sekund för hinner aldrig vika tillbaka saker om jag står och provar outfits i hallen etc. Ser dock alltid till att det är städat på ytor där folk ser, ex: mitt kök är kliniskt rent, min garderob är 80% av tiden kaos, min säng etc är alltid bäddad men lyckas alltid ha en klädhög gömd bakom sängen...!

- Jag har fortfarande min nalle i sängen. Sover verkligen med Glenn varje natt, no joke. Fick Glenn av min läkare när jag låg en längre period på sjukhus med hjärtproblem och sen dess har vi hållt ihop.

Kram! / Stina

Gillar

Kommentarer